Gem de macese
Postat de Oana in Dulciuri 20 Noi 2014 | 10063 vizualizari
Un gem atat de aromat si gustos...pe atat de migalos :) Dar merita!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 16.10.2015, 12:28
Este intradevar super bun,imi pare rau ca mie nu mi-a ramas culoarea putin mai rosie,dar nu cred ca asta-i baiul!!
la 16.10.2015, 15:00
Poate l-ai fiert mai mult...dar asa e, nu are importanta
la 16.10.2015, 15:07
Da,ai avut noroc cu robotul,altfel e munca nu joaca.
Noi cumparam pasta de macese de la o doamna care are o "masinarie" cu care o pregateste.
Noi o fierbem fara zahar cam o ora si un sfert si pe urma cu zaharul cam jumatate de ora.Am pus 1 kg zahar la 3l de pasta.
Culoarea a ramas foarte frumoasa dupa ce s-a fiert.
Te felicit Oana
la 20.10.2015, 17:56
Multumesc
la 23.10.2015, 06:42
Buna!
la 23.10.2015, 08:24
L-am facut !Fetelor,cele care inca nu v-ati hotarat....vi-l recomand...e atat de fin ,o adevarata bomba pentru papilile gustative!
COMENTEAZA