Gem de macese

Postat de Oana in Dulciuri
20 Noi 2014 | 10063 vizualizari

Un gem atat de aromat si gustos...pe atat de migalos :) Dar merita!!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 16.10.2015, 12:28
Este intradevar super bun,imi pare rau ca mie nu mi-a ramas culoarea putin mai rosie,dar nu cred ca asta-i baiul!!
la 16.10.2015, 15:00
Poate l-ai fiert mai mult...dar asa e, nu are importanta
la 16.10.2015, 15:07
Da,ai avut noroc cu robotul,altfel e munca nu joaca.
Noi cumparam pasta de macese de la o doamna care are o "masinarie" cu care o pregateste.
Noi o fierbem fara zahar cam o ora si un sfert si pe urma cu zaharul cam jumatate de ora.Am pus 1 kg zahar la 3l de pasta.
Culoarea a ramas foarte frumoasa dupa ce s-a fiert.
Te felicit Oana
la 20.10.2015, 17:56
Multumesc
la 22.10.2015, 16:48
la 22.10.2015, 16:48
la 23.10.2015, 06:42
Buna!
la 23.10.2015, 08:24
L-am facut !Fetelor,cele care inca nu v-ati hotarat....vi-l recomand...e atat de fin ,o adevarata bomba pentru papilile gustative!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking