Gem de prune (1)

Postat de RODIMUR in Conserve
1 Sep 2017 | 5334 vizualizari

Pentru că este atât de ușor de făcut, gemul de prune să găsește în orice cămară.  Gemul poate fi preparat cu fructe întregi, sau tocate, mai ales dacă doriți să-l folosiți la prepararea unor dulciuri. De această dată am făcut gem din prune tocate, pentru că îl voi folosi la clătite, cornuri cu gem și nucă și la alte prăjituri. Din aceste ingrediente mi-au ieșit 8 borcane de gem.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 02.09.2017, 11:50
Foarte bun și nelipsit nici din camara noastră!
la 02.09.2017, 12:29
Desigur, Miki! Toată lumea face gem de prune, sau chiar magiun, pentru că sunt ușor de făcut și sunt foarte bune!
la 02.09.2017, 12:39
Facem, facem....mult chiar! Tare bun e la iarnă (și cum la noi iarna ține 8 luni pe an trebuie rezerve mari); fetele îl servesc pe pâine cu unt, mie îmi place în cornuri!
la 02.09.2017, 17:31
foarte bun
la 02.09.2017, 17:43
Mulțumesc, Mihaela!
la 02.09.2017, 22:00
Este foarte bun gemul de prune! Mie imi place mult gustul sau si sa fie putin acrisor!
la 02.09.2017, 22:20
Rocsi, gemul meu de prune este dulce. Acrișor este magiunul, care se face fără zahăr. Eu încă nu am făcut așa ceva, dar poate voi face în curând...Iar magiunul este bun și cu miez de nucă...!
la 04.09.2017, 07:55
Unul dintre cele mai bune și populare gemuri!
la 04.09.2017, 08:04
Așa este Kytz! E bun și ușor de făcut. De aceea îl prepară toată lumea...Merci!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking