Gem de struguri

Postat de diaconta in Conserve
22 Oct 2018 | 1788 vizualizari

O reţetă cu ingrediente puţine, foarte migăloasă, dar pot să vă spun că rezultatul este un deliciu. Merită să o pregătiţi, mai ales dacă aveţi struguri foarte dulci din grădină. Anul acesta am avut foarte multe fructe de la grădină şi parcă, oricât de obositor a fost, era păcat să nu le punem la păstrare în cămară. Si pentru că după ce am cules strugurii pentru vin, tot au mai rămas foarte mulţi, m-am gândit să fac şi nişte gem. De fapt, văzusem pe blogul Angelicăi, Angel’s food, dulceaţă de struguri. Tare mult mi-a plăcut ideea. Doar ca Angelica a păstrat cojile întregi. Noua nu ne plac aşa şi m-am gândit să le pasez în blender. Si pentru că strugurii erau foarte dulci, am pus şi mai puţin zahăr. Si uite aşa, azi am pregătit a cincea repriză de gem de struguri.  

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 26.10.2018, 12:50
Dantes
Andra
Mirela
daniela
la 11.11.2018, 22:06
Cam sisific sa prepari o dulceata de struguri dar sunt sigura ca merita
la 11.11.2018, 22:08
Parca vad ce culoare senzationala vei da unui tort ,, pink " , adicatelea rozosin )
la 11.11.2018, 23:44
Mihaela,merita cu siguranta.
Uite ca nu m-am gandit inca sa o pun intr-un tort,dar nu ar fi o idee rea.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking