Gem de struguri
Postat de diaconta in Conserve 22 Oct 2018 | 7846 vizualizari
O reţetă cu ingrediente puţine, foarte migăloasă, dar pot să vă spun că rezultatul este un deliciu. Merită să o pregătiţi, mai ales dacă aveţi struguri foarte dulci din grădină.
Anul acesta am avut foarte multe fructe de la grădină şi parcă, oricât de obositor a fost, era păcat să nu le punem la păstrare în cămară.
Si pentru că după ce am cules strugurii pentru vin, tot au mai rămas foarte mulţi, m-am gândit să fac şi nişte gem.
De fapt, văzusem pe blogul Angelicăi, Angel’s food, dulceaţă de struguri. Tare mult mi-a plăcut ideea.
Doar ca Angelica a păstrat cojile întregi. Noua nu ne plac aşa şi m-am gândit să le pasez în blender.
Si pentru că strugurii erau foarte dulci, am pus şi mai puţin zahăr.
Si uite aşa, azi am pregătit a cincea repriză de gem de struguri.
Inapoi la reteta
|