Gem de zmeura

Postat de MotanLaOale in Dulceata / Gem
6 Aug 2015 | 3281 vizualizari

Am folosit prima oara gelifiant cu fructoza de la Dr. Oetker. A iesit bine, dar parca tot metoda clasica (1kg la 1kg) imi place mai mult.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 08.08.2015, 22:53
la 08.08.2015, 23:11
Multumesc
la 10.08.2015, 09:02
la 10.08.2015, 09:49
o bunatate!
la 10.08.2015, 09:53
la 12.08.2015, 20:24
Ce culoare! Eu tot prin metoda clasica il prefer!
la 12.08.2015, 20:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking