Gem si nectar de corcoduse galbene

Postat de Doinavar in Dulceata / Gem
1 Mar 2013 | 5305 vizualizari

Nu stiu de ce corcodusele sunt considerate un fel de “cenusarese” printre fructe. Le vad cum cad pe jos langa borduri, santuri, in gradini si nu prea le aduna nimeni. Sunt printre preferatele mele. Prepar din ele o multime de bunataturi, incepand cu compoturi foarte aromate, gem, chiselita, sirop si nu in ultimul rand, sa va spun un secret: tuica de corcoduse este chiar mai buna decat cea de prune.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 01.03.2013, 12:52
la 01.03.2013, 13:02
Corcodusele galbene au o savoare aparte!
la 01.03.2013, 13:05
bunatate de bunatate!
la 01.03.2013, 13:22
La noi se obişnuieşte să se facă din corcoduşe roşii. Deşi cred că la fel de bune sunt amândouă. Felicitări
la 01.03.2013, 13:43
place
la 01.03.2013, 15:22
la 01.03.2013, 16:17
foarte bun si gustos acest gem inlocueste cu succes gemul de caise
la 01.03.2013, 17:31
Ce frumoasa culoare au!
la 01.03.2013, 20:12
Ce bun este!
la 07.03.2013, 14:41
buna ziua imi permit sa va intreb de unde pot cumpara acel zahar pentru nectar?ca si eu vreau sa fac anul acesta pentru puiutul meu(e topita dupa dulce).va multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking