Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar

Postat de privatelaura in Aperitive / Garnituri
5 Iun 2014 | 5570 vizualizari

Mie imi plac foarte mult ciupercile, in special ghebele. Intrucat oferta de verdeturi este bogata, am ales cateva fire de usturoi verde, un pic de marar si patrunjel proaspat si gata o masa gustoasa! Cel putin pentru mine :))))

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 05.06.2014, 17:23
la 05.06.2014, 17:25
Vaaaaai, cu astea m-ai omorat!
la 05.06.2014, 17:27
nu, Merisor, ca nu sunt nebune )))
la 05.06.2014, 17:29
))))))
la 05.06.2014, 17:30
M-ai omorat de pofta
la 05.06.2014, 17:33
delicios arata!
la 05.06.2014, 17:38
Ce bunatate
la 05.06.2014, 17:59
aoleuuuuuu...eu sunt moarta dupa ghebe..ciuperci..mmmm...si eu rveau!!! x mii de ori
la 05.06.2014, 18:03
la 05.06.2014, 18:29
si mie o portie
la 05.06.2014, 18:30
la 05.06.2014, 18:32
Minunata mancarica!
la 05.06.2014, 18:45
Bune rau,dai cu sapca de pamant dupa ce mananci....
la 05.06.2014, 18:58
Simplu dar foarte bun!
la 05.06.2014, 19:03
aoleeeeu! cat de buuun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking