Ghimbir confiat

Postat de mimmi in Dulciuri
5 Noi 2011 | 14413 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.11.2011, 19:36
Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc
Imi place prezentarea
la 05.11.2011, 19:44
Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat
la 05.11.2011, 19:53
Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui
la 05.11.2011, 20:00
Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala.
Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane .
Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos
la 05.11.2011, 20:08
Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc
la 05.11.2011, 20:08
la 05.11.2011, 20:28
ce bun e si aromat
la 06.11.2011, 09:31
Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat
Arata bine
la 06.11.2011, 10:16
la 06.11.2011, 12:01
arata bine
la 06.11.2011, 14:58
la 08.11.2011, 09:02
la 20.11.2011, 12:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking