la 05.11.2011, 19:36 Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc
Imi place prezentarea
la 05.11.2011, 19:44 Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat
la 05.11.2011, 19:53 Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui
la 05.11.2011, 20:00 Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala.
Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane .
Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos
la 05.11.2011, 20:08 Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc
la 05.11.2011, 20:08
la 05.11.2011, 20:28 ce bun e si aromat
la 06.11.2011, 09:31 Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat
Arata bine