Ghiveci de legume cu oua romanesti si ierburi de gradina
Postat de simona72 in Retete Delikat 12 Iul 2018 | 3233 vizualizari
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".
Incepem reteta de astazi cu prezentarea unor produse cu ingrediente naturale. De ce? Pentru ca mai mereu suntem in cautare de produse bune, de calitate si cel mai important fara nici un aditiv alimentar adaugat. Am descoperit produsele de la Delikat, caci despre ele este vorba si am ramas impresionata. Noua gamă include atât produse cu sare, cât și fără, în funcție de destinația de utilizare a produsului. Noile produse corespund, în ceea ce privește aportul de sare, unui consum zilnic de 5 – 6 g, așa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătații. Produsele nu conțin monoglutamat de sodiu și niciun alt potențiator de aromă.
Astazi am folosit legume la reteta de baza. Si pentru a le pune in valoare am ales ierburile de gradina si boiaua dulce de la Delikat. Ierburile de gradina le poti folosi in tocanite, fripturi, garnituri, supe si chiar salate. Stiati ca boiaua de ardei este obtinuta prin pisarea mai multor varietati de ardei, gustul lor putand fi dulce sau iute? Culoarea este si ea importanta, putand varia de la rosu aprins pana la maroniu ruginiu, iar aroma este usor intepatoare.
Daca v-am facut curiosi sper sa urmariti in continuare reteta mea, dar si celelalte retete care urmeaza, toate imbogatite cu condimente Delikat!!!
Inapoi la reteta
|