Ghiveci de legume cu pastrama de porc

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
26 Oct 2016 | 3143 vizualizari
Ghiveci de legume cu pastrama de porc

Este foarte bun ghiveciul de legume si daca ii mai adaugi si un pic de afumatura este si mai bun.

Ingrediente

  • 430 g pastrama de porc afumata;
  • 70 ml ulei;
  • un morcov;
  • un ardei gras verde;
  • un ardei Kapia rosu;
  • doua cepe rosii;
  • doua cepe albe;
  • apa;
  • 500 g teci de fasole verde;
  • 300 g cartofi;
  • 500 g dovlecel;
  • 150 g varza rosie;
  • 150 g varza alba;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • doua rosii;
  • o legatura de marar verde.

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie bucati mici si se inabuse in ulei intr-un wok.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.

Ardeii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie grosier.

Cepele se curata de foi, se spala si se taie grosier.

Se pun legumele peste carne si se inabuse, adaugand putina sare si o cescuta cu apa.

Tecile de fasole verde se curata de capete, se rup in bucati mai mici, se spala si se pun in wok, dupa care se adauga cartofii (curatati de coaja, spalati si taiati cuburi), dovlecelul (curatat de coaja, spalat si taiat cuburi), varza rosie si alba (spalate si taiate grosier), o lingurita de sare, o lingurita de boia de ardei dulce si putin piper negru macinat.  Se lasa in continuare sa fiarba si se mai adauga apa pe parcursul fierberii daca este necesar.

Dupa ce s-au fiert toate legumele, se adauga doua rosii spalate, decojite si tocate. Se fierb si acestea cateva minute, dupa care se adauga mararul spalat si tocat si se ia mancarea de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din carne tocata

Postat de sufletista

Rulada din carne tocata

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine, Intr-un vas adaugam carnea,painea,si restul de ingediente,condimentam cu sare si piper dupa gust, Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din...

Citeste continuarea

Mancare de naut cu legume si perisoare

Postat de simona72

Mancare de naut cu legume si perisoare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se caleasca impreuna pana ceapa se inmoaie,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2016, 10:03
Foarte gustoasa Vreau si eu o portie pentru pranz
la 26.10.2016, 10:05
la 26.10.2016, 10:56
Ce bun trebuie sa fie!
la 26.10.2016, 13:38
ce de bunatati ai adunat in reteta asta , tare buna trebuie sa fie
la 26.10.2016, 20:54
Pastrama aia da tot gustul la acest preparat!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking