Ghiveci traditional

Postat de cristeena20 in Mancaruri de legume
19 Noi 2012 | 8007 vizualizari

Ii spun ghiveci traditionale deoarece ma gandesc la reteta facuta de bunica mea mereu- simpla si buna!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 19.11.2012, 15:18
lucrurile simple sunt in acelasi timp si bune
la 19.11.2012, 15:23
daaaaaa...corect.Si cred ca fiecare a ramas cu amintirile din copilarie, cu mancarurile bunicii si a mamei.Pe mine ma apuca uneori un dor de multe feluri din copilarie si le redescopar. fiind plecata de mult mi.am format un stil propriu de gatit...dar ma stradui s anu imi uit originile
la 19.11.2012, 15:25
la 19.11.2012, 15:34
O bunatate!!!
la 19.11.2012, 15:34
Eu la ghiveci pun cat mai multe legume(ceapa,ardei,vinete,fasole,mazare,varza,morcov,bame,rosii),dar niciodata nu-mi iese la fel de bun cum mancam in copilarie la o sora a mamei Tot aceleasi legume le punea si ea,dar.....nu-mi iese cum ii iesea ei.
la 19.11.2012, 15:34
Scoatem oul din compoziţie şi punem un pic de ţelină şi o juma' de vânătă, pentru cei ce ţin post
În rest, reţeta-i super şi cu ou, că leagă bine şi e gustos.
la 19.11.2012, 15:38
la 19.11.2012, 17:21
la 19.11.2012, 18:01
gustos
la 19.11.2012, 19:45
Bun
la 19.11.2012, 20:24
simplu si bun!!
la 19.11.2012, 20:29
cred si eu ca este bun
la 19.11.2012, 21:03
place
la 20.11.2012, 22:16
place place tare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking