Ghiveci traditional

Postat de cristeena20 in Mancaruri de legume
19 Noi 2012 | 7986 vizualizari
Ghiveci traditional

Ii spun ghiveci traditionale deoarece ma gandesc la reteta facuta de bunica mea mereu- simpla si buna!!!

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 1 ardei mare gras
  • 2 rosii mari
  • ulei de masline
  • 1 ou
  • sare, piper

Mod de preparare

Am taiat ceapa julien , ardeiul fasii potrivite si rosiile le-am oparit si decojit , apoi le-am taiat felii.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline, ceapa sa se inmoaie putin , apoi am adaugat ardeiul. Se caleste cca 10 min, sa devina moi, apoi adaugam rosiile, mai lasam cca 10 min , adaugam sare, piper si apoi la final un ou . Amestecam si dupa 5 min stingem  aragazul sia coperim 2 min.

Eu am servit pe o felie de paine integrala prajita usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci traditional" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci Ratatouille traditional

Postat de ctlina

Ghiveci Ratatouille traditional

Spalati legumele. Se curata si se  toaca marunt ceapa si usturoiul. Se taie vinetele si dovleceii in cuburi potrivite. Se curata ardeii si se taie cubulete.  Se curata roșiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2012, 15:18
lucrurile simple sunt in acelasi timp si bune
la 19.11.2012, 15:23
daaaaaa...corect.Si cred ca fiecare a ramas cu amintirile din copilarie, cu mancarurile bunicii si a mamei.Pe mine ma apuca uneori un dor de multe feluri din copilarie si le redescopar. fiind plecata de mult mi.am format un stil propriu de gatit...dar ma stradui s anu imi uit originile
la 19.11.2012, 15:25
la 19.11.2012, 15:34
O bunatate!!!
la 19.11.2012, 15:34
Eu la ghiveci pun cat mai multe legume(ceapa,ardei,vinete,fasole,mazare,varza,morcov,bame,rosii),dar niciodata nu-mi iese la fel de bun cum mancam in copilarie la o sora a mamei Tot aceleasi legume le punea si ea,dar.....nu-mi iese cum ii iesea ei.

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking