Girasoli cu ceafa afumata si mozzarella

Postat de mihaelar63 in Paste
25 Noi 2015 | 4900 vizualizari

 Girasoli sunt paste rotunde umplute . Mi-a placut foarte mult culoarea aluatului cu radicchio . Cica erau umplute cu speck- adica prosciuto . Pe umplutura nu ma bazez eu prea mult asa ca am luat o gustoasa ceafa afumata . Pe la noi prin Ardeal , ceafa de porc afumata se numeste si pecie [ denumire ce vine din ungurescul pecsenye ]. Printre ingrediente se mai gaseste si prazul . Deci sa zic ca am pregatit local cu ingrediente specifice diverselor tari si regiuni Ce mai ,,fusion'' adevarat :))))  

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 25.11.2015, 17:37
Bun
la 25.11.2015, 17:43
O bucatica si la noi!
la 25.11.2015, 17:57
foarte faina reteta!
la 25.11.2015, 19:29
la 25.11.2015, 19:45
trebuie sa fie buna
la 25.11.2015, 20:45
Papa bun by Mihaela!
la 25.11.2015, 22:39
Merisor le-am preparat in vizita la Andrei . Mi-am pregatit kit-ul de acasa
la 27.11.2015, 11:41
Daniela , am cautat sa fie echilibrata , sa aiba si un pic de carnita si legume
la 29.09.2017, 01:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking