Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

Postat de cris2711 in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2015 | 4381 vizualizari
Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor

Intr-o forma asemanatoare am mancat la Cantina-Restaurant din firma in care lucrez.Noi avem acum un bucatar care ne rasfata cu talentele lui in ale gatitului.

Ingrediente

  • 200 gr. sunca de calitate
  • 200 gr. ciuperci Champignons
  • 200 gr. rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri de sos de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1000 gr Gnocchi
  • 200 gr. Mozzarella
  • 100 gr Parmesan
  • 1 pahar vin alb Riesling
  • 1 lingura de ierburi italienesti-Oregano,Basilikum etc.
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Rosiile taiate cubulete se calesc, intr-o lingura de ulei de masline, intr-un wok.

Se pune sare si piper dupa gust.

Apoi se pun intr-un castronel pana se pregatesc in acelasi Wok si restul de ingrediente.

Intai se calesc ceapa si usturoiul in doua linguri de ulei de masline.

Apoi se adauga ciupercile taiate dupa preferinta.

Se adauga si sunca taiata patratele.

Apoi se adauga si sosul de rosii si vinul alb Riesling.

Daca sosul este prea lichid atunci se adauga si o lingura de faina.

Ierburile italienesti se presara in sos deasupra.

Gnocchi se pun intr-o forma mai mare termorezistenta, apoi se presara Mozzarella peste, taiate fasii.

Apoi se toarna sosul, smantana si parmesanul.

La 200 °C, circa 20-30 minute pana capata o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Postat de panacris

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Somonul afumat se mărunțește. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ardeiul...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu dovlecel, mozzarella si sunca presata

Postat de merisor67

Aperitiv clatite cu dovlecel, mozzarella si sunca presata

Curățăm dovlecelul de coajă și semințe și îl dăm pe răzătoare. Îl amestecăm cu brânza și mărarul tocat. Batem ouăle cu un praf de sare, apoi le amestecăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2015, 16:17
Buuun
la 28.12.2015, 16:29
Camelia se merita
la 28.12.2015, 16:46
bun bun
la 28.12.2015, 16:48
bune!
la 28.12.2015, 16:58
Tare-mi place ce ai facut tu aici, Cris!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking