Ingrediente
- 200 gr. sunca de calitate
- 200 gr. ciuperci Champignons
- 200 gr. rosii
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri de sos de rosii
- 200 ml smantana
- 1000 gr Gnocchi
- 200 gr. Mozzarella
- 100 gr Parmesan
- 1 pahar vin alb Riesling
- 1 lingura de ierburi italienesti-Oregano,Basilikum etc.
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Rosiile taiate cubulete se calesc, intr-o lingura de ulei de masline, intr-un wok.
Se pune sare si piper dupa gust.
Apoi se pun intr-un castronel pana se pregatesc in acelasi Wok si restul de ingrediente.
Intai se calesc ceapa si usturoiul in doua linguri de ulei de masline.
Apoi se adauga ciupercile taiate dupa preferinta.
Se adauga si sunca taiata patratele.
Apoi se adauga si sosul de rosii si vinul alb Riesling.
Daca sosul este prea lichid atunci se adauga si o lingura de faina.
Ierburile italienesti se presara in sos deasupra.
Gnocchi se pun intr-o forma mai mare termorezistenta, apoi se presara Mozzarella peste, taiate fasii.
Apoi se toarna sosul, smantana si parmesanul.
La 200 °C, circa 20-30 minute pana capata o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|