Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Postat de simona72 in Paste
26 Noi 2018 | 2502 vizualizari

Un fel de mancare rafinata, amestec de arome de toamna si culori. Nu puteam sa las sa treaca toamna si sa nu folosesc cartofii mov, dar si ghebele. Cartofii, mie mi se par spectaculosi din punct de vedere vizual, culoarea este superba!!! Motiv pentru care am incercat sa fac in asa fel incat sa le pastrez cat mai mult culoarea. Dupa cum stiti sau nu, culoarea cartofilor se pierde in timpul fierberii. Eu i-am fiert la aburi, intr-un steamer. Nu am unul electric, am doua oale, una cu gauri care se pun suprapuse cu capac. Cat despre gnocchi, ele sunt niste galuste mici facute din cartofi, la care se adauga putina faina, dar si ou. Gustul se poate imbogatii cu putin parmezan…

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 26.11.2018, 22:01
Tu numai retete fine faci, mai ceva ca la restaurant! Bravo, Simona draga!
la 26.11.2018, 22:19
Va multumesc mult pentru aprecieri!
la 26.11.2018, 22:20
Rocsi, esti o draguta! Nu-mi place banalitatea in bucatarie
la 26.11.2018, 22:58
Ce bunatati iti ies din maini
la 28.11.2018, 17:27
Minunată combinație....
la 02.12.2018, 08:55
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking