Goffre

Postat de jolygina in Prajituri
2 Iun 2010 | 4721 vizualizari
Goffre

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem

Mod de preparare

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma

intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit

se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza

cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului

se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min

se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Waffle cu lapte de cocos si biscuiti

Postat de Meea

Waffle cu lapte de cocos si biscuiti

           Mixam oul impreuna cu zaharul, pana cand acesta se deschide la culoare. Adaugam apoi si laptele de cocos si untul topit. Punem faina, praful de...

Citeste continuarea

Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre

Postat de merisor67

Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre

Amestecam oul cu zaharul, sarea, scortisoara, zaharul vanilat si esenta, apoi adaugam uleiul si untul moale, tinut la temperatura camerei. Adaugam si laptele rece, apoi incorporam faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2010, 09:38
Si noua ne placccc1 Chiar, n-am mai facut de multa vreme...
la 02.06.2010, 11:11
sunt bune stiu si eu
la 02.06.2010, 16:15
Excelent arata si minunatata poza ai !!!! Excelent cavaler elegant
la 24.09.2010, 13:06
Ador gofrele
la 04.09.2011, 16:12
multumesc

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking