Gogonele in otet

Postat de merisor67 in Muraturi
3 Oct 2014 | 10409 vizualizari

Voi prezenta in aceasta reteta doua variante de gogonele murate, pe care le fac eu in fiecare toamna. Diferenta intre ele nu este prea mare, doar la culoare si la taria lor mentinuta peste iarna. Nu voi trece cantitati fixe, dar voi explica in reteta cat pun la fiecare borcan.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 03.10.2014, 20:00
No, Adele, credeam ca mosim sau nasim
la 03.10.2014, 20:05
la 03.10.2014, 20:07
Nu Meri ...eu ma opresc la doi cine mai vrea nu are decat )
la 03.10.2014, 20:08
la 03.10.2014, 20:08
Andreea
la 03.10.2014, 20:16
Bya
la 03.10.2014, 20:16
Asa am zis si eu, Adele, cu ceva ani in urma
la 03.10.2014, 20:23
Ce bine arata borcanele
la 03.10.2014, 20:29
la 03.10.2014, 20:31
Mie gognelele imi plac cu saramura...
la 03.10.2014, 20:34
Cleme, data viitoare cu saramura le fac mai are mama in gradina.
la 03.10.2014, 20:34
Multumesc, Miti!
la 03.10.2014, 20:50
Nu am pus niciodata gogonele in otet!
Trebuie sa incerc!
la 03.10.2014, 20:52
Tare bine arata
la 03.10.2014, 20:58
Motanel, sunt tare bune dunt dulcege

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking