Gogonele murate umplute

Postat de MotanLaOale in Mancaruri cu carne
23 Iun 2013 | 5852 vizualizari
Gogonele murate umplute

Inspirat de Panacris. Foarte bun este.

Ingrediente

  • 250g carne tocata
  • 5 gogonele murate mari
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 2 rosii
  • 1 legatura marar
  • 4 linguri rosii taiate
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

La gogonele se taie un capac, se curata interiorul si se pun in apa rece sa isi lase sarea si acreala.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 2-3 minute.

Se pune vegeta si piper.

Se adauga orezul spalat care a stat in apa rece si se mai caleste 5-6 minute.

Se adauga 1 lingura pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la calit 5 minute.

Se lasa la racit.

Se amesteca intr-un castron carnea tocata cu ceapa si orezul si mararul tocat marunt pana la omogenizare.

Se umplu gogonelele scurse bine cu carne si se pun intr-o cratita.

Se pun felii de rosii peste ele si se pune apa pana la nivelul gogonelelor.

Se fierb pe foc mic 30 minute cu capac.

Se adauga rosiilr taiate si 2 linguri de pasta de tomate si se introduce la cuptor pentru 20 minute.

Se potriveste de gust si cand scade zeama este gata.

Se servesc calde cu smantana daca va place.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gogonele murate umplute

Postat de panacris

Gogonele murate umplute

Ceapa se curata, se toaca marunt, se pune la calit in ulei cu putina apa, dupa ce a devenit translucida, se adauga orezul curatat si se adauga un pahar de apa, ca se umfle un pic orezul si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2013, 17:48
wooow,ce imi place ce vad eu aici la Motanel
la 23.06.2013, 17:49
wowwww
la 23.06.2013, 17:50
Mă bucur că ți-au plăcut!
la 23.06.2013, 17:52
Interesant si e si cu carne...
la 23.06.2013, 17:52
Cleme

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking