Gogonele si castraveti in otet

Postat de ancutsa in Retete Delikat
15 Iul 2018 | 2806 vizualizari

Zilele trecute am pus la murat gogonele cu oţet, foi de dafin şi mirodenii de la Delikat: boabe de piper, ienibahar şi muştar. Am pus şi câţiva castraveţi pe lângă ele, pentru culoare. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 15.07.2018, 16:47
la 15.07.2018, 17:14
Super! Credca o sa incerc si eu reteta.
la 15.07.2018, 18:43
Bune!
la 15.07.2018, 18:49
Super!
la 15.07.2018, 19:45
la 15.07.2018, 19:56
la 15.07.2018, 19:58
la 15.07.2018, 20:48
la 15.07.2018, 22:13
Noi nu prea conservăm legumele în oțet, deși cred că pentru cei care trebuie să renunțe la sare, este o idee foarte bună și necesară...!
la 15.07.2018, 22:18
Va multumesc mult!
la 15.07.2018, 22:19
Rodica, asa e, la asta nu m-am gandit. Mie imi plac mai mult in otet, mama si le pune separat in saramura, ca ei ii plac mai mult asa.
la 15.07.2018, 23:47
Bune!
la 16.07.2018, 11:25
Multumesc frumos, Mihaela!
la 17.07.2018, 20:16
Uite cine este harnicuta si se aprovizioneaza pentru iarna! Bravo!
la 17.07.2018, 21:10
Multumesc frumos, Rocsi! Ee, de fapt sunt pentru vara, ca sunt putine! Castravetii chiar i-am gustat azi, ca eram curiosi cum au iesit

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking