Gogosari cu miere in otet
Postat de Ela68 in Muraturi 4 Oct 2012 | 10796 vizualizari
Aceasta reteta are multe parti bune. In primul rand, gogosarii sunt foarte gustosi, nu foarte otetiti si raman crocanti. Se fac foarte simplu, numai ca timpul de prelucrare dureaza 3 zile.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 04.10.2012, 14:09
buni
la 04.10.2012, 14:37
Astazi am terminat ultimul borcan de anul trecut, imi place ca raman tari, chiar daca i-am tinut in dulapul de pe balcon.
la 04.10.2012, 16:50
Buni si frumosi!
la 04.10.2012, 16:55
tare buni
la 04.10.2012, 17:48
Cred ca sunt excelenti!
la 04.10.2012, 18:08
Interesanta reteta
la 04.10.2012, 18:52
Foarte bine arata gogosarii tai
la 04.10.2012, 20:03
Puteti sa incercati din cantitate mai mica sa vedeti daca va plac.
la 06.10.2012, 00:36
COMENTEAZA