Gogosari in sos
Postat de gaby_d in Conserve 31 Oct 2012 | 5432 vizualizari
Garnitura, sau pur si simplu p-un colt de paine proaspata, e o bunatate!!! - apreciata de toata familia.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (45)
la 31.10.2012, 10:26
deliciossssss cred ca as manca zilnic
la 31.10.2012, 10:29
foarte bun
la 31.10.2012, 10:34
am mancat , sunt exceptionali , dar ganditi-va la glicemie cei care o aveti in grija .
la 31.10.2012, 10:37
deliciosi asa pregatiti o sa fac si eu la anul viitor daca voi mai putea desigur
la 31.10.2012, 10:37
Excelenti!
la 31.10.2012, 10:48
Ei Gabytule uite ce voi face eu cu gogosarii ramasi (am luat doi saci sambata si am pus o parte cu otet), chiar ma gandeam cum sa pun restul
la 31.10.2012, 10:49
asa sa-i pui )
la 31.10.2012, 10:55
Nu faceti pentru mai multi ani .Dupa un an prind un gust mai ranced , dar se pot manca .D-astia mananc eu in iarna asta , da tot imi plac .Te ... in gusturile omului .
la 31.10.2012, 10:57
foarte buni sunt
Costel are dreptate,nu se pot pastra foarte multa vreme
la 31.10.2012, 10:58
ei nu se pot!
eu nu cred ca voi ii fierbeati aproape o ora
pur si simplu nu cred! )
la 31.10.2012, 11:00
Staaaaai, ca am uitat sa scriu ca-i mai bag si la cuptor)
la 31.10.2012, 11:09
spune-i Inei ,te rog , eu sunt responsabil doar cu mancatul lor .
la 31.10.2012, 11:14
Gaby,e mult ulei in reteta asta,asa ca raman la parerea mea (pentru ca am pus asa ceva)nu se pot pastra prea multa vreme.
Bine,ca oricum nu ne tin mult ca-i mancam ))
COMENTEAZA