la 17.11.2009, 18:41 Suuuper! Nu am mai mancat din vara ardei umpluti, chiar mi s-a facut pofta!
la 17.11.2009, 18:56 mmmm ce bine arata, o bunatateeeee...
dupa gustul meu eu as lasa deoparte oregano si busuiocul si le-as inlocui cu patrunjel si marar dar asta e chestie de gusturi.
super arata...
la 17.11.2009, 19:07 eu nu am mancat niciodata cu oregano si busuioc, dar sunt tare curioasa ce gust are
la 17.11.2009, 19:07 Ramooo, ce bine arata!!! Acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns cand m-ai intrebat , dar sunt f. buni, nu-i asa? Si eu mai fac gogosari umpluti in loc de ardei si chiar voi face curand! mi-ai facut o poftaaaa! Si, ca si Rivka, imi place mult cu marar si patrunjel verde! Pun si in carne si apoi peste sos, cand sunt gata
la 17.11.2009, 19:24 eu nu gasesc gogosari numai ardei dar fac si eu foarte des...
eu ii fierb direct in sosul de rosii, nu il adaug la sfarsit.
ia sa fac si eu curand niste ardei umpluti iara ca trec bine si sunt buniiiiiiiiii...
la 17.11.2009, 19:48 Rivka, si eu tot in sos de rosii ii fierb
la 18.11.2009, 00:28 ma bucur ca v-au placut cum arata...nu folosesc marar(nu am in casa asa ceva) pentru ca nu-i place sotului,poate sa fie mancarea lui preferata daca am pus marar am dat-o in bara...au un gust f bun cu busuioc si oregano,eu folosesc f mult busuiocul si oregano,aproape la orice...uite ca mi-ati dat o idee buna cu fierberea direct in bulionul de rosii..am sa incerc si eu ..la mine e prima oara cand fac cu gogosar si eu to ardei gras am folosit dar ma declar super multumita aproape ca-mi plac mai mult gogosarii umpluti ,sunt mai dulci ,mai carnosi ,mai aspectosi...
la 11.02.2010, 18:22 ce dor mi-e de ceva umplut , dar cred ca acum gogo nu gasesc . dar tot o sa fac poate in ardei rosu gras