Gogosari umpluti cu carne

Postat de ramo_cata in Mancaruri cu carne
17 Noi 2009 | 19089 vizualizari
Gogosari umpluti cu carne

Ingrediente

  • 800g  amestec carne de vita cu porc
  • 12 gogosari
  • 1morcov
  • 1 ceapa
  • sare,piper,telina verde,oregano,busuioc
  • bulion de rosii
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri de orez 
  • 1ou

Mod de preparare

Am scos semintele si cotoarele gogosarilor.

Carnea tocata am amestecat-o cu morcovul si ceapa date pe razatoarea mica,orez,ou,sare ,piper si 2 linguri de faina.Am umplut gogosarii cu carnea pregatita.

Am asezat gogosarii intr-o cratita si am pus apa peste ei.I-am pus la fiert la foc mediu.cand carnea si gogosarii au fost fierti am pus bulionul de rosii(pe care l-am amestecat cu 2 linguri de faina si l-am subtiat cu apa din cratita ca sa nu se formeze cocoloase).am mai adaugat sare dupa gust.

Am lasat cateva clocote si am adauga oregano,busuioc si telina verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosari umpluti, in sos de ceapa

Postat de Constelatialeu

Gogosari umpluti, in sos de ceapa

Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper. Umplem fiecare gogosar in...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti

Postat de simona72

Dovlecei umpluti

Dovleceii se spala, se taie capetele, se taie in trei fiecare, se scobesc cu o lingurita, dar sa nu fie strapunsi pe cealalta parte. Carnea se spala, se curata de pielite si se da prin masina de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2009, 18:41
Suuuper! Nu am mai mancat din vara ardei umpluti, chiar mi s-a facut pofta!
la 17.11.2009, 18:56
mmmm ce bine arata, o bunatateeeee...
dupa gustul meu eu as lasa deoparte oregano si busuiocul si le-as inlocui cu patrunjel si marar dar asta e chestie de gusturi.

super arata...
la 17.11.2009, 19:07
eu nu am mancat niciodata cu oregano si busuioc, dar sunt tare curioasa ce gust are
la 17.11.2009, 19:07
Ramooo, ce bine arata!!! Acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns cand m-ai intrebat , dar sunt f. buni, nu-i asa? Si eu mai fac gogosari umpluti in loc de ardei si chiar voi face curand! mi-ai facut o poftaaaa! Si, ca si Rivka, imi place mult cu marar si patrunjel verde! Pun si in carne si apoi peste sos, cand sunt gata
la 17.11.2009, 19:24
eu nu gasesc gogosari numai ardei dar fac si eu foarte des...
eu ii fierb direct in sosul de rosii, nu il adaug la sfarsit.

ia sa fac si eu curand niste ardei umpluti iara ca trec bine si sunt buniiiiiiiiii...

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking