Ingrediente
- 8 gogosari mai mici
- 350 g carne tocata
- 50 g orez
- 1 ceapa
- sare
- piper
- Sos
- 4 cepe rosii
- 400 ml amestec rosii cu ardei capia
- 50 ml ulei
Mod de preparare
Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper.
Umplem fiecare gogosar in parte si ii asezam intr-un vas de ceramica. Separat pregatim sosul. Ceapa o curatam taiem marunt si o calim in ulei,cand s-a inmuiat adaugam amestecul de rosii si ardei, lasam sa dea un clocot si apoi turnam peste gogosari, sa-i acopere bine, daca e nevoie mai adaugam apa.
Deasupra vasului asezam hartie de copt si bagam la cuptor cca 1 ora.Servim cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti, in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|