Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

Postat de naomy in Mancaruri cu carne
31 Iul 2011 | 4166 vizualizari
Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

Ingrediente

  • 3 gogosari rosii
  • 500 gr carne vita (75 %vita si 25 % porc)
  • o ceapa
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • 300gr pasta de rosii
  • 50 gr ulei masline
  • 3 ling orez
  • 5-6 boabe piper alb
  • un fir busuioc
  • un fir cimbru
  • piper,sare ,vegeta,usturoi dupa gust
  • o lingurita cilli macinat
  • o lingura faina
 

Mod de preparare

Spalam gogosari si ai pregatim pt umplere,separat  preparam  carnea care vine amestecata cu condimentele .

Orezul si oul si umplem gogosari pe care ai tapam cu faina si ai asezam intr-o cratita mai adanca de ceramica sau fonta.(sa aiba capac)

Prepararea sosului picant

 Se taie ceapa marunt si se caleste pana devine aurie ,punem  pasta de rosii peste si adaugam piperul,busuiocul , cimbru si lingurita de cilli si una sau doua cani  de apa si se  amesteca  pana se formeaza un sos mai subtire pe care  il turnam peste gogosarii si dam totul la cuptorul incalzit  25- 30 min....

Se serveste fierbinte cu smantana deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in varza murata

Postat de gicuta69

Sarmale in varza murata

Mai intai spalam varza si o lasam in apa rece,2-3 ore. Carnea tocata o punem intr-un castron.Peste carne adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, orezul( spalat in apa rece), cimbru,...

Citeste continuarea

Varza bicolora calita cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Varza bicolora calita cu afumatura

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute) Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2011, 17:58
vreau si eu
la 31.07.2011, 18:02
imi dai?
la 31.07.2011, 18:03
sigur ....prima venita prima servita
la 31.07.2011, 18:04
mai ales ca merge cu o bere cu lamaie
la 31.07.2011, 18:05
pai cine-i harnic castiga
si adreiul si berea

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking