Ingrediente
- pulpa de porc, cca 700 gr.
- 3 linguri pasta de rosii
- 1/2 adei iute
- sare si piper dupa gust
- 3 linguri ulei
- 2 gogosari
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare
Spalam carnea, o feliem dupa preferinta.
Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust.
Turnam amestecul peste feliile de carne. Omogenizam sa se imbrace toata carnea in amestecul picant, acoperim vasul cu o folie alimentara si dam la rece pentru 2-3 ore.
Curatam gogosarii, ii taiem fasii.
Punem intr-o tigaie putin ulei, asezam feliile de carne, asezam fasiile de gogosari, punem cca 150 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic pana scade toata apa.
Presaram verdeata tocata si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marinata in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|