Ingrediente
- o bucata de pulpa de porc cam de 1.5-2kg.
- cimbru
- piper macinat
- rozmarin
- mustar
- ulei
- 1 foaie de dafin
- apa
- sare
Mod de preparare
Se spala carnea si se condimenteaza.
Se pune intr-o punga, se leaga si se lasa la firgider pana a doua zi.
Se unge cu mustar pe toate partile, se aseaza intr-un vas termorezistent sau intr-o tava, uns/a usor cu ulei.
Se presara condimente pe toata suprafata ce nu este "lipita" de tava, se adauga morcovi, telina si o jumatate de ceapa.
Turnam apa in tava pana la jumatatea bucatii de carne.
Se baga in cuptorul incins la 250 de grade timp de 30 de minute, dupa care se reduce temperatura la 190 de grade pentru cel putin o ora.
Din cand in cand scoatem tava si stropim bucata de carne cu sosul din tava.
Este gata cand intra usor furculita in carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|