Ingrediente
- 200 gr orez
- 100 gr pasta de tomate
- 500 gr ciuperci (hribi), gata fierti
- 2 morcovi,
- 1 lingurita sare
- 100 ml ulei de malsine
- 1 plic delikat pentru sarmale 100% natural
- 3 cepe
- 6 gogosari mari
Mod de preparare
Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia.
Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si se umplu cu compozitie, se acopera cu felii de rosii, se pun in oala, se adauga apa, se acopera si se fierb la foc potrivit.
Se pot servi calzi sau chiar reci.
Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|