Gogosele ineluse
Postat de adnia in Prajituri 4 Iul 2013 | 6223 vizualizari
Mi-am adus aminte de aparatul meu de gogosi:)
Este un aparat de copt gogosi, mai curand decat de prajit...si da, au formele acelea de ineluse frumoase si perfecte, atat de populare la americani.
In primul rand, eu am fost incanata ca nu le mai prajesc in atata ulei, ci le coc...deci si aluatul va fi putin diferit. Daca e sa ma intrebati pe mine, eu cred ca mai degraba aceste gogosele sunt ceva intre muffins si gogosi, dar sunt foarte gustoase.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 05.07.2013, 00:24
Deci astazi se poata gogosile
Ti-au iesit minunate
la 05.07.2013, 00:42
super
la 05.07.2013, 11:25
Si eu am unul uitat prin camara , l-am folosit o singura data si nu mi-a placut ce-a iesit , asa ca l-am scos din uz ; cred c-am avut o reteta clasica de aluat dospit , dar il voi repune-n functie cu aluatul facut de tine ... eu nu pot rezista poftelor de gogosi si de branzoaice/poale-n brau/placintele .
la 05.07.2013, 11:28
Pana fac eu , pot sa iau cateva de la tine , c-am inundat laptopul deja ...
la 05.07.2013, 22:42
Diana, serveste cu incredere! eu fac mereu reteta asta si-mi iese de fiecare data. o sa mai incerc si altele!
la 06.07.2013, 13:26
Gospodina de exceptie , acum pun de niste gogosele ineluse , ca mi s-a pus pata .
Ms frumos , au fost taaare bune , sper sa-mi iasa si mie la fel
la 09.07.2017, 16:23
gogoselele mele se fac maronii doar pe o singura parte.de ce?nu este aparatul bun?
COMENTEAZA