Gogosele ineluse

Postat de adnia in Prajituri
4 Iul 2013 | 6211 vizualizari
Gogosele ineluse

Mi-am adus aminte de aparatul meu de gogosi:) Este un aparat de copt gogosi, mai curand decat de prajit...si da, au formele acelea de ineluse frumoase si perfecte, atat de populare la americani. In primul rand, eu am fost incanata ca nu le mai prajesc in atata ulei, ci le coc...deci si aluatul va fi putin diferit. Daca e sa ma intrebati pe mine, eu cred ca mai degraba aceste gogosele sunt ceva intre muffins si gogosi, dar sunt foarte gustoase.

Ingrediente

Reteta si modul de utilizare le-am gasit pe blogul Life and coffee beans, si o sa le prezint mai jos:

Avem nevoie de:

  • 260 g de faina 
  • 130 g de zahar
  • 1 pliculet de vanilie Bourbon
  • 250 ml de iaurt simplu
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 10 g praf de copt

Mod de preparare

 Toate ingredientele se mixeaza bine, rezultand astfel un aluat curgator, dar mai gros decat cel de clatite. Aparatul se pune in priza si se lasa sa se incinga, apoi se pensuleaza fiecare cuib cu putin ulei, se toarna aluatul cu o lingurita (eu am folosit seringa de decorat...mi s-a parut mai simplu asa), se inchide capacul si se lasa sa se coaca gogosile pana se rumenesc.Apoi se scot si se pudreaza cu zahar, sau se glazureaza, dupa gust.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele ineluse" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosele ineluse

Postat de adnia

Gogosele ineluse

Toate ingredientele se mixeaza bine, rezultand astfel un aluat curgator, dar mai gros decat cel de clatite. Aparatul se pune in priza si se lasa sa se incinga, apoi se pensuleaza fiecare cuib cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2013, 20:44
azi e ziua gogoselelor? Iau si de la tine una!
la 04.07.2013, 20:47
Toata lumea face gogosi la aparat..Vreau si eu cateva
la 04.07.2013, 20:54
eu zic altceva: vreau si eu aparat!!!
la 04.07.2013, 20:55
pfoooaaa, iar gogosele! o sa ne-ngrasam un pic, da nu-i bai!
la 04.07.2013, 20:56

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking