Gogosele la aparat (Doughnut)

Postat de simona72 in Dulciuri
4 Iul 2013 | 13258 vizualizari
Gogosele la aparat (Doughnut)

Le-am vazut la Ruxy si nu m-am putut abtine sa nu dau fuga la Lidl sa-mi cumpar aparatul...nimic de zis, frumusel aparatul, nu ocupa mult spatiu, doar ca sunt mititele...in rest super bune....pup Ruxy draga!!!

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 3 linguri indulcitor(extract de stevie)
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri smantina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura esenta rom
  • 1 lingura ulei pt uns aparatul
  • zahar pudra pt decor

Mod de preparare

Am pregatit aparatul conform instructiunilor din carte.  

Reteta este luata din carte, dar a suferit mici modificari. Am pregatit aluatul: am batut ouale spuma, am adaugat laptele, uleiul, smintina, romul si am amestecat bine cu un tel toate ingredientele. Am amestecat faina cu praful de copt si extractul de stevie( am ales sa le fac mai dietetice de data asta) si le-am amestecat cu ingredientele umede. Am uns cu ulei gaurile de gogosele, am bagat aparatul in priza inchis, iar cind becul s-a facut verde am pus in fiecare gaura cite o lingurita de aluat. In carte scrie ca sunt gata in 3 minute, eu am lasat cam 4-5 minute fiecare tura de gogosele.Cind sau racit le-am trecut prin zahar pudra.

Nu le-am numarat cite au iesit, dar tot cartea spune ca ies in jur de 50 bucati. Au iesit suficiente incit ne-am saturat si noi si musafirii nostri. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele la aparat (Doughnut)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gogosele cu spuma de mure

Postat de simona72

Gogosele cu spuma de mure

Pregatim gogoselele la aparat dupa reteta pe care v-am lasat-o la ingrediente.           Pt spuma de mure: amestecam murele(pastram cateva si pt decor) cu zaharul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2013, 18:49
super
la 04.07.2013, 18:50
arata suuuper inelusele tale
la 04.07.2013, 18:51
la 04.07.2013, 18:53
Am mincat in ziua cind le-am facut de ma durut burta
la 04.07.2013, 18:59
Ce bune or fi!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking