Gogoșele pufoase

Postat de Zamfira in Dulciuri
28 Oct 2015 | 2889 vizualizari
Gogoșele pufoase

Vă aduc o rețetă de gogoși pufoase, ieftine și rapid de pregătit. Mulțumesc Steluței Ghiocela pentru această rețetă extraordinară. Găsim multe alte rețete foarte bune pe blogul ei ,,Rețetele mamei, vă recomand să-i vizitați frumoasa pagină. Aceste gogoșele sunt pregătite cu kefir, un ingredient ce oferă o consistență pufoasă, moale și puțin zemoasă. Aceste aspecte m-au cucerit și acum pot spune că sunt cele mai bune gogoși pe care le-am mâncat până acum. Vă invit la pregătirea gogoșelelor, chiar acum….ce ziceți?

Ingrediente

  • 350 g kefir
  • 3 linguri zahăr
  • 1 ou
  • 280 g făină
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 pliculeț praf de copt
  • 1 pliculeț zahăr vanilinat
  • sare
  • zahăr pudră cu aromă de vanilie pentru pudrarea gogoșelelor
  • ulei pentru prăjire

Mod de preparare

Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.

Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.

Scoatem gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi uleiul în exces iar când sunt reci le pudrăm bogat cu zahăr pudră cu gust de vanilie.


 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoșele pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Gogosele mititele, frumusele, pufosele

Postat de Corina33

Gogosele mititele, frumusele, pufosele

Intr-un castron punem faina, sarea si coaja rasa de la lamaie. Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana se lichefiaza, adaugam si putin lapte caldut si o turnam peste faina. Restul de lapte...

Citeste continuarea

Gogosele pufoase cu iaurt

Postat de Creatsa

Gogosele pufoase cu iaurt

Intr-un vas incapator am amestecat 900 g faina cu sarea. Am amestecat drojdia proaspata cu 2 linguri de zahar si 100 ml apa minerala calduta pana s-a lichefiat. Am facut o adancitura in mijlocul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2015, 19:59
la 28.10.2015, 20:03
la 28.10.2015, 20:06
Andra
la 28.10.2015, 20:06
Camelya
la 28.10.2015, 20:07
Din alea cu gaura n-ai, ca mie gaura imi place...

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking