Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar

Postat de RuxyRux in Dulciuri
23 Ian 2017 | 4150 vizualizari
Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar

 24 de ineluse cu mere incredibile! Un desert aparent banal, cu miros de copilarie, insa absolut minunat! Sa tineti minte reteta, sunt fabuloase, cred ca n-am mancat gogosi cu mere mai bune, mananci fara sa te mai poti opri :)))))))) plus ca se topesc in gura lasandu-ti acea aroma inconfundabila de mar si scortisoara! O sa le iubiti, eu va spun sincer ca eram la un pas sa mai pun de-o portie! Ca la bucatarasi acasa....

Ingrediente

  • 24 felii de mere
  • 3 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri sirop de artar
  • 100gr. faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 1 lingura iaurt grecesc
  • vanilie
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat

Mod de preparare

1. Se amesteca cu un tel ouale cu praful de sare, zaharul pudra, vanilia si siropul de artar.

2. Se adauga faina cernuta in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza perfect, se pune si iaurtul iar la final scortisoara, se amesteca bine.

3. Feliile de mar curatate de mijloc se tavalesc prin compozitie.

4. In uleiul incins, intr-o tigaie larga, se prajesc pe ambele parti inelusele, apoi se scot pe un servet absorbant.

5. Gogosile se pudreaza si se asaza pe un platou.

6. Mancati-le cu pofta...sunt un deliciu! :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (43)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert placinte cu nuca de cocos

Postat de sufletista

Desert placinte cu nuca de cocos

Intr-un bol, frecam galbenusul cu putina sare, adaugand treptat laptele caldut, zaharul, esenta. Intr-un vas, cernem faina, adaugam coaja de portocala, facem o adancitura, adaugam drojdia...

Citeste continuarea

Fursecuri mari si moi cu portocala

Postat de timea

Fursecuri mari si moi cu portocala

Mixam untul cu zaharul, adaugam coaja rasa de la portocala (spalam bine portocala cu apa calduta inainte) apoi sucul de portocala, ouale si la final incorporam faina amestecata cu praful de copt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2017, 19:04
Ce frumusete!
la 23.01.2017, 19:04
La gogosi ma refer acum !
la 23.01.2017, 19:05
le trec la favorite Cred ca le prestez in weekend
la 23.01.2017, 19:06
Costelus...multumesc, esti un dragut!
la 23.01.2017, 19:07
Val..sunt memorabile sa stii....te imbratisez cu drag! Multumesc scumpo!

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking