Gogoşi din flori de salcâm

Postat de portiadelumina in Dulciuri
16 Mai 2014 | 11738 vizualizari

Taman când primăvara se pregăteşte de plecare, chit că anul ăsta a fost capricioasă tare, omul de la ţară (dar nu numai), se înfruptă un pic din cele ale naturii combinând simplu parfumul, gustul şi culoarea. Aşa şi eu, printre picături, la propriu şi la figurat, am făcut la repezeală minunatele gogoşi din flori de salcâm, cele cu gust ce-mi aduc aminte de copilăria fără de griji.

Inapoi la reteta

Comentarii (79)

la 18.05.2014, 12:22
O minunatie! Pentru mine floarea de salcam are o semnificatie aparte Padre!
la 18.05.2014, 12:32
Aşa-i Dantes, bune şi gustoase, mulţumesc!
la 18.05.2014, 12:35
Ruxy, da, tu te-ai născut când sunt salcâmii înfloriţi (din câte ştiu eu) Mă bucur că ai trecut pe la mult prea simplul meu preparat şi-ţi mulţumesc pentru apreciere. Zi minunată să ai!
la 21.05.2014, 08:45
interesanta si parfumata reteta . Daca n-as fi mancat flori de dovleac pane, as fi zis ca nu exista asa ceva

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking