Gomboti [ galuste ] cu prune de post
Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post 20 Ian 2010 | 14335 vizualizari
este un desert foarte solicitat la noi in zilele de post
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 20.01.2010, 22:57
Cind am fost la Viena inainte de Craciun la unul dintre tirguri se vindeau galusti de prune linga punch
la 20.01.2010, 23:03
care o fi reteta ?
la 21.01.2010, 12:56
bune bune... eu am o vecina care-mi trimite mereu galuste de astea, dar ea le umple cu marmelada... bun bun bun
la 24.11.2022, 00:06
nu e buna reteta - aluatul e prea moale, se crapa la fierbere si are o textura moale la consumat. Trebuie probabail mai multa faina sau mai putini cartofi, sau adaugata gris. Imi pare rau - Nu recomand.
la 24.11.2022, 00:47
Imi pare rau Mirabella ca nu ti-au iesit !!! Trebuie incercate cateva bucati si intervenit cu mai multa faina eventual. Depinde chiar de tipul fainii si chiar de conditiile atmosferice [ daca este umiditate in aer , faina poate fi mai higroscopica ] . Succes la gatit !!
COMENTEAZA