Granita de capsuni

Postat de alba_zori in Dulciuri
22 Apr 2012 | 5782 vizualizari

Reteta italiana,se mananca foarte mult in timpul verii pe la restaurante si baruri,in reteta mea sant cantitatile necesare pentru o granita de calitate si gustoasa,care intr-adevar are gust de caspuni.Pe la baruri poate vor sa economiseasca capsunii si baga coloranti si apa mai multa si iese o calitate mai slaba,dar sant si locuri unde o fac buna nu intru in detaliu,oricum eu prefer s-o fac singura si stiu ca sant capsuni buni si e de calitate repet.Se adauga frisca si capsune alaturi de o chifla dulce,e senzationala!pofta mare!

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.04.2012, 19:02
tot ce este cu capsuni imi place
la 22.04.2012, 19:27
ce bunatate
la 22.04.2012, 19:28
yamiiii
la 22.04.2012, 19:29
minunat!
la 22.04.2012, 19:32
multumesc foarte mult
la 22.04.2012, 20:45
la 22.04.2012, 21:19
n-am papat niciodata... da arata bine si cred ca e extrem de aromata si racoritoare...
la 22.04.2012, 21:23
ce culoare superba are
la 22.04.2012, 21:39
Arata super frumos pune-l la frigider ca acum vin
la 22.04.2012, 22:02
yuuumy
la 22.04.2012, 22:09
deicios
la 22.04.2012, 22:54
super arata
la 22.04.2012, 23:14
place
la 22.04.2012, 23:37
multumesc din nou pt aprecieri,faceti si voi intr-o zi calduroasa,e super buna,si se pune la congelator dupa si bineinteles frisca trebuie sa fie proaspat batuta,pofta mare
la 23.04.2012, 09:14
Delicios

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking