Gratin cu cartofi si sparanghel
Postat de Oana in Aperitive / Garnituri 25 Apr 2010 | 8413 vizualizari
O cina deosebita, o mancare rafinata si usoara!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 25.04.2010, 11:52
Oana, tu folosesti sparanghel proaspat (de la supermarket)? Eu am luat odata si a fost tare
la 25.04.2010, 12:02
Brandusa, da, era proaspat si doar cateva fire au fost mai atoase la codita, in rest foarte fraged. Trebuie sa fie firele subtirele.
la 25.04.2010, 12:17
ms
la 25.04.2010, 14:38
Ce bunatate.
la 26.04.2010, 00:05
sparanghelul e super bun,si mie imi place mai mult cel proaspat decat cel conservat ,arata foarte binesi pun si 5 furculite
la 26.04.2010, 20:15
Multumesc
la 27.04.2010, 16:47
foarte bun si sanatos!
la 30.04.2010, 23:33
ce fain arata!!!!
COMENTEAZA