Gratin de cartofi cu urzici si cascaval

Postat de vasimur in Mancaruri de legume
2 Mai 2018 | 2975 vizualizari

În drumețiile mele pe munte, am mai găsit urzici proaspete și fragede, așa că m-am gândit să încropesc ceva deosebit, cu ceea ce mai aveam prin frigider: ouă, cașcaval, smântână. Este rețeta în care urzicile își păstrează perfect gustul!

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 02.05.2018, 10:29
Foarte gustos!
la 02.05.2018, 10:30
la 02.05.2018, 11:47
la 02.05.2018, 12:14
Mie-mi plac urzicile sub orice forma !!!
la 02.05.2018, 12:46
Am mancat urzici o singura data si nu prea mi-au placut. Suna bine combinatia.
la 02.05.2018, 15:11
la 02.05.2018, 20:38
Eu nu mananc urzici, dar in rest, daca scot urzicile, imi place mult preparatul!
la 02.05.2018, 21:40
Mulțumecs dragi prieteni!
la 03.05.2018, 16:09
Delicios
la 04.05.2018, 06:56
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking