Grisine cu ierburi aromate

Postat de Anett in Aperitive / Garnituri
7 Ian 2017 | 4299 vizualizari
Grisine cu ierburi aromate

Bunatati pentru colindatori! :)

Ingrediente

  • 500 gr faina (din care 250 gr faina integrala)
  • jumatate cub de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1.25 dl iaurt
  • 2 lingurite ierburi aromate ( oregano, tarhon, cimbru, pudra chilli)
  • 1 dl ulei de masline
  • 1.25 dl apa (calda)
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca.

Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora.

Dupa ce aluatul a crescut, impartim in 4 mingiute egale. Luam una dintre ele si cu un sucitor, intindem aluatul si taiem fasii de grisine.

Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le introducem in cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ruladă din foietaj cu carne și praz

Postat de panacris

Ruladă din foietaj cu carne și praz

Aluatul de foeitaj, se lasă la dezghețat.   Ceapa, prazul se curată, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei 3-4 minute, adăugându-se carnea tocată,...

Citeste continuarea

Placinta cu telemea si ardei kapia

Postat de mirela0911

Placinta cu telemea si ardei kapia

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut amestecat cu zaharul, 1 lg de faina si drojdia maruntita. Se lasa sa creasca. Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, se face o adancitura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2017, 12:37
la 07.01.2017, 12:45
Grisineee...chiar ieri ma gandeam ca n-am mai facut de mult timp! Super!
la 07.01.2017, 12:49
Cu tarhon.....
la 07.01.2017, 13:01
Crocante si gustoase!
la 07.01.2017, 13:09

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking