Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide

Postat de Ina in Prajituri
23 Mai 2011 | 10763 vizualizari

Se anuntasera musafiri in mijlocul saptamanii si-am zis sa fac ceva rapid si bun ....

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 19.11.2013, 12:33
Alexandra, imi pare rau de rateul tau, dar daca am scris asa, asa am pus. Problema poate fi de la marinea oului ( eu pun oua mari, de curte ) si de la lingurile de faina ( aici nu trebuie cu varf, doar rase ).Pe de alta parte, consistenta fainii difera in functie de tipul ei si chiar nu mai stiu ce faina am folosit in 2011 ( tip 000, 650, 450, etc. )
Asa cum la o mancare gatita trebuie sa gusti ca sa-ti dai seama daca e suficient de condimentata ( niciodata nu pui cat scrie intr-o reteta, pentru ca gusturile difera ), tot asa, la aluaturi trebuie sa adaugi putin cate putin din ingrediente, nu tot odata, pentru ca nu toti folosim acelasi tip de ingrediente, de aceeasi consistenta si marime ) Asta este si rostul imaginilor intermediare: ca sa vedem, in anumite etape, cam cum ar trebui sa arate preparatul pe care-l incercam.
Mult succes pe viitor!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking