Gulas

Postat de andaoana in Vita
18 Iul 2017 | 3865 vizualizari

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun. S-a raspandit din Campia Panonica, incet, in multe tari si fiecare si-a pus amprenta asupra retetei.  La inceput a fost pregatit cu carne de vitel, dar odata cu raspandirea lui pe alte meleaguri a fost folosita carne de porc, oaie, cal sau in combinatie. Reteta pe care azi o propun este un gulas austriac, foarte aromat. L-am pregatit pe aragaz, la foc mic.   Cel mai important lucru este sa alegeti o carne buna, de preferinta de vitel, pentru ca fierbe mai repede si sa va inarmati cu rabdare.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 03.09.2017, 09:28
Cred ca e destul de bun si asa dar eu prefer reteta clasica cu ardei gras si cartofi. De gustibus!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking