Gulas

Postat de andaoana in Vita
18 Iul 2017 | 9520 vizualizari

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun. S-a raspandit din Campia Panonica, incet, in multe tari si fiecare si-a pus amprenta asupra retetei.  La inceput a fost pregatit cu carne de vitel, dar odata cu raspandirea lui pe alte meleaguri a fost folosita carne de porc, oaie, cal sau in combinatie. Reteta pe care azi o propun este un gulas austriac, foarte aromat. L-am pregatit pe aragaz, la foc mic.   Cel mai important lucru este sa alegeti o carne buna, de preferinta de vitel, pentru ca fierbe mai repede si sa va inarmati cu rabdare.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 18.07.2017, 12:01
la 18.07.2017, 12:03
la 18.07.2017, 12:11
Bun !
la 18.07.2017, 12:21
Ce buuuun!
la 18.07.2017, 12:37
Foarte bun, dar mai răruț pe vremea asta (cel puțin la mine...)!
la 18.07.2017, 12:48
si la noi Miki , pe caldura asta nu facem asa ceva
la 18.07.2017, 12:48
va multumesc
la 18.07.2017, 13:00
la 18.07.2017, 15:59
bun, bun!
la 19.07.2017, 08:27
la 19.07.2017, 17:13
Oo, tare bun!
la 19.07.2017, 19:35
Sigur a iesit o bunatate!
la 20.07.2017, 07:21
Bun!
la 20.07.2017, 09:09
Bun!
la 21.07.2017, 11:59
Bun , chiar foarte bun , deși cam trebuie mult curaj să stai lângă aragaz pe vremea asta !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking