Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- 1 borcan mic de ciuperci/ 500 g ciuperci proaspete
- 3-4 cepe
- 3 graunti de usturoi
- 3 linguri de pasta de tomate
- 1 ligurita de ardei boia dulce
- 50 ml ulei
- sare
- un praf de zahar
- piper
- 3-4 fire de patrujel verde
Mod de preparare
Calim intr-o cratita ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu ciupercile taiate in 2 sau 3 sa fie cat mai mari.
Carnea o calim separat.
Adaugam peste ceapa calita si pasta de tomate + 2 cani de apa. Adaugam si carnea, sare, piper, ardei boia si un praf de zahar. Acoperim cu un capac si lasam la fiert pentru aprox. 30-40 de min. Mai adaugam apa, daca mai este nevoie.
Cand este gata, adaugam patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|