Ingrediente
- 700 g carne de porc
- o bucata carnat afumat
- 30 ml ulei
- 7 cartofi de marime potrivita
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 ardei kapia (eu i-am pus copti, ca-i aveam la indemana :) )
- 2 foi de dafin
- boia
- putin cimbru
- sare
- piper
- o lingura zahar
- 300 ml pasta de rosii
- ardei iute
- patrunjel verde
- 2 catei usuroi
Mod de preparare
Modul de preparare e mai mult decat simplu!
Pregateste aparatul slow cooker Crock-Pot digital 4,7 l conectandu-l la sursa de curent.
Pune in vasul paratului Crock-Pot uleiul apoi pasta de rosii.
Pune apoi in straturi ceapa curatata, spalata si taiata juliene, usturoiul feliat, morcovul taiat rondele, ardeiul curatat si taiat fasii, cartofii curatati taiati cuburi mari, carnea in bucati potrivite (le puteti taia mai mici decat le-am pus eu), carnatul felii.
Adaugati apoi condimentele: foile de dafin, putin cimbru, boiaua, sarea, cateva felii de ardei iute.
Turnati o cana si jumatate apa fara a amesteca ingredientele.
Puneti capacul peste vas apoi setati programul si timpul - programul hight si 4:30.
Lasati aparatul sa-si faca treaba, timp in care puteti trage un pui de somn :)) fara a avea grija ca mancarea da-n foc, se arde sau se afuma.
Cu 15 minute inainte de a fi gata programul adaugati patrunjel verde tocat si amestecati usor cu o lingura de lemn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|