Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911 in Slow Cooker
6 Oct 2016 | 2780 vizualizari
Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

Probabil ca nu se compara cu gulasul facut la ceaun, dar chiar si asa, preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l, a iesit tare gustos!

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 buc de carnati
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 6-7 cartofi albi
  • 2-3 lingurite pasta de ardei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi de dafin
  • sare, piper dupa gust
  • frunze de patunjel

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge cu prosoape absorbante si se taie bucati potrivite. Carnatul se taie felii.

Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Cartofii se curata, se spala apoi se taie felii pe lungime.

Se pune uleiul in vas, se adauga ceapa si ardeiul. Se aseaza apoi cartofii, iar deasupra se pune carnea si feliile de carnat. Se presara deasupra boiaua si chimenul macinat, pasta de ardei, apoi se adauga apa aproape cat sa acopere ingredientele.

Se acopera slow cooker Crock-Pot cu capacul, se conecteaza aparatul la sursa de curent si se seteaza pe optiunea high pentru 4 ore.

Inainte cu o jumatate de ora de expirarea timpului, se adauga foile de dafin si se potriveste de sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul verde, se mai lasa putin acoperit dupa care se serveste alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Retete similare

Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Postat de katty

Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea. Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi. Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150...

Citeste continuarea

Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–Pot

Postat de Ksenya

Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–Pot

  Carnea se toaca la cutit si se pune intr un castron mare.  Ceapa si partea alba a prazului se toaca marunt si se soteaza 5-6 minute in ulei.  Se adauga morcovul dat prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2016, 21:03
Ce bunatate la ceas de seara
la 06.10.2016, 21:13
bun bun
la 06.10.2016, 21:26
Oooo, grozav!
la 06.10.2016, 21:49
la 06.10.2016, 22:23
Ce ”cioroi ”deștept!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking