Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot

Postat de simona72 in Slow Cooker
16 Ian 2019 | 5625 vizualizari

Ador tocanitele, ador mancarurile facute lent iar carnea sa fie atat de frageda incat sa ti se topeasca in gura. Gulasul nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este cunoscut de toata lumea si-l servim atat acasa cat si la restaurant. Se face din diferite carnuri, adica atat de vita cat si de porc. Mai nou si de pui J)) Am sa va spun doar ce este nelipsit la un gulas facut de mine: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa fac o cantitate mai mare de gulas, mai adaug carne de porc, dar este neaparat sa contina si carne de vitel; apoi, ca si condimente sunt nelipsite boiaua si chimenul; si nu in ultimul rand vinul rosu. Puteti sa optati sa faceti galuste de faina sau sa adaugati cartofi. Eu am optat sa servesc gulasul cu o budinca din paine. Am avut niste cornuri simple, facute cu 2 zile inainte. Le-am lasat cam mult in cuptor(nu au fost arse) dar nu au iesit pufoase. Au fost cam tari pentru gustul nostru in materie de cornuri. Mi sau parut mult mai potrivite pentru o budinca.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.01.2019, 14:19
Foarte bun!
la 17.01.2019, 17:47
la 17.01.2019, 23:34
Ce bunatate ai preparat draga mea!
la 18.01.2019, 09:31
Ce bun !!!!!
la 18.01.2019, 12:36
bun preparat,am sa-l incerc si eu la Crock-Pot
la 20.01.2019, 09:51
A iesit o minunatie!
la 24.01.2019, 09:29
Bun!
la 25.01.2019, 16:58
Bun gulas stii sa faci
la 24.12.2019, 21:24
la 25.03.2020, 13:28
foarte apetisant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking