Gulas vienez

Postat de licurici_lra in Vita
20 Aug 2017 | 3590 vizualizari

            Reteta este dintr-o carte de bucate din 1990.         De obicei, nu imi place chimenul, dar aici ii da un gust extraordinar. Vag, dar aromat.         O sa trec acest preparat pe lista de mancaruri favorite :D.         Ideea de a fierbe cartofii separat, mi s-a parut geniala, pentru ca nu s-au mai zdrobit, au ramas in aceeasi forma.         In carte, se pune supa de oase, dar eu am folosit apa in care am fiert carnea de vita pentru salata boeuf, pe care o pastrez in sticle de 500 ml, in congelator.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 23.08.2017, 17:57
Bun, bun!
la 24.08.2017, 21:52
Delicios arata!
la 13.11.2017, 01:37
Delicios
la 10.12.2017, 14:35
Delicios!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking