Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii
Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri 19 Iul 2010 | 40362 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 20.07.2010, 21:14
Hmmm, imi place prezentarea. Iar bucatele imi fac toate cu ochiul. Bravo!
la 20.07.2010, 22:43
Irina, mersic. Te invit la masa mea.
la 21.07.2010, 21:32
Si la mine in zona (Teleorman) tot turte se numesc, dar se fac fara umplutura. Noi le mancam cu branza, gem/dulceata sau mujdei! Hmmm...o bunatate
la 22.07.2010, 14:19
Vreau si eu o scovearga
la 20.06.2014, 23:15
Buna..ce sfaturi imi dati sa-mi iasa scovergile mai moi ca sa le pot rula..ca ale mele ies putin cam tari..multumesc!
COMENTEAZA