Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii

Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri
19 Iul 2010 | 40362 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 20.07.2010, 21:14
Hmmm, imi place prezentarea. Iar bucatele imi fac toate cu ochiul. Bravo!
la 20.07.2010, 22:43
Irina, mersic. Te invit la masa mea.
la 21.07.2010, 21:32
Si la mine in zona (Teleorman) tot turte se numesc, dar se fac fara umplutura. Noi le mancam cu branza, gem/dulceata sau mujdei! Hmmm...o bunatate
la 22.07.2010, 14:19
Vreau si eu o scovearga
la 20.06.2014, 23:15
Buna..ce sfaturi imi dati sa-mi iasa scovergile mai moi ca sa le pot rula..ca ale mele ies putin cam tari..multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking