Hajas ( Hajose )

Postat de adela1981 in Prajituri
20 Mar 2012 | 10902 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 20.03.2012, 10:54
bun!!!
la 20.03.2012, 11:24
ce este osanza?
la 20.03.2012, 11:33
bune bune
la 20.03.2012, 11:36
facute de casa sunt o minunatie,cam mult de munca pe ele,dar merita
la 20.03.2012, 11:40
arata bine
la 20.03.2012, 11:43
Te ajut eu sufletisto,osanza e grăsimea crudă de porc din zona abdominală care se foloseste special la haiose,cand tai porcu o pui deoparte pentru asa ceva
la 20.03.2012, 11:55
ce faina denumirea..chiar nu stiam de ea..si faine si prajiturelele
la 20.03.2012, 12:12
super bune
la 20.03.2012, 12:18
am zis ca ma duc sa caut hai sa fac si eu,ca n-am facut demult
faine ti-au iesit
la 20.03.2012, 12:41
f bine arata!
la 20.03.2012, 13:18
Foarte bune!
la 20.03.2012, 14:43
like!
la 20.03.2012, 15:29
foarte frumoase ti-au iesit
la 20.03.2012, 18:26
bune,bune
la 20.03.2012, 18:47
place ,place,place!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking