Hajas ( Hajose )
Postat de adela1981 in Prajituri 20 Mar 2012 | 10902 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 20.03.2012, 10:54
bun!!!
la 20.03.2012, 11:24
ce este osanza?
la 20.03.2012, 11:33
bune bune
la 20.03.2012, 11:36
facute de casa sunt o minunatie,cam mult de munca pe ele,dar merita
la 20.03.2012, 11:40
arata bine
la 20.03.2012, 11:43
Te ajut eu sufletisto,osanza e grăsimea crudă de porc din zona abdominală care se foloseste special la haiose,cand tai porcu o pui deoparte pentru asa ceva
la 20.03.2012, 11:55
ce faina denumirea..chiar nu stiam de ea..si faine si prajiturelele
la 20.03.2012, 12:12
super bune
la 20.03.2012, 12:18
am zis ca ma duc sa caut hai sa fac si eu,ca n-am facut demult
faine ti-au iesit
la 20.03.2012, 12:41
f bine arata!
la 20.03.2012, 13:18
Foarte bune!
la 20.03.2012, 14:43
like!
la 20.03.2012, 15:29
foarte frumoase ti-au iesit
la 20.03.2012, 18:26
bune,bune
la 20.03.2012, 18:47
place ,place,place!!
COMENTEAZA