Haladeț (Răcitură lipovenească)

Postat de DinDragostePentruGatit in Porc
15 Ian 2013 | 7447 vizualizari

Diferența față de varianta românească :)) constă în faptul că la noi :)) nu se pune usturoi și nu se pune foarte mult accent pe limpezimea acesteia, pe ideea „să se vadă prin ea” :)). Se servește musai cu hrean.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 16.01.2013, 09:50
buna rau
la 16.01.2013, 13:22
Bune mai sunt raciturile!
la 16.01.2013, 13:45
Asa-i, Rocsi.
la 17.01.2013, 21:38
Anul asta nu prea am mancat... deci trebuie sa recuperez!
la 18.01.2013, 11:31
Dai-i bataie, Sim0...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking