"Halaweh gamardin" - Budinca de caise uscate

Postat de Mihaela11_jo in Dulciuri
7 Dec 2010 | 4327 vizualizari

" Halaweh gamardin" sau Budinca de caise uscate este un desert specific Ramadanului ( luna de post musulman). Gamardin: caise uscate la soare. Tot din gamardin se poate face si suc; dupa ce s-a lasat la inmuiat cel putin 2 ore se adauga mai multa apa in blender si se potriveste de zahar. Se lasa la rece si se obtine o bautura foarte aromata si rocoritoare.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 08.12.2010, 21:26
super 5 furcu
la 08.12.2010, 22:49
Miha 5 furculite, prezentare deosebita, sper ca a mai ramas si pentru mine, da??
la 09.12.2010, 14:36
Multumesc Miuta
la 09.12.2010, 14:37
Nico pastrez o portie pentru vizita ta in Iordania

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking